13 de jul. 2010

La música d'en Jagc

Jo no sabia que feia música. Com ens passa amb moltes persones de les què només coneixem una part del que fan, jo no tenia la més remota idea de que fos músic i que dediqués tantes i tantes hores a composar i interpretar. Només l'he vist tocar una vegada, una nit d'estiu en què tota una colla sortíem del restaurant Mayte Commodore, de Madrid. Camí de la sortida hi havia un piano i en Joan Antoni, en Jagc, va seure i es va posar a tocar Rain in China. Va ser un moment màgic.

Després he escoltat diverses vegades, amb calma, Orient & Occident Project, el seu disc. Darrera de cada tema hi veig les hores i hores de treball després del treball. En Jagc diu que sempre ha estat un apassionat de la música, des de petit. Al disc l'acompanyen músics excel·lents. Un d'ells, Roger Blàvia, que fa la percussió, vivia al pis de dalt del nostre a Barcelona. Sa mare, Magda, explicava que des de sempre el noi no s'estava quiet i seguia ritmes més o menys frenètics colpejant amb les mans les galledes i tot el que trobava. Fa temps que no el veig més que per la televisió, quan participa en algun concert.

Els que llegireu això podeu fer un tast a http://www.jagcmusic.com/ . Entreu-hi i aneu a "Discografia" i després compreu el seu disc. Recomano seure ben còmode al vespre, apagar els llums i pensar en Orient i Occident agermanats pels astres. O en allò que vulgueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada